Implementacija inovativnog pristupa dizajnu rasvjete i projektiranju električnih instalacija – integrirano projektiranje

 

Tvrtka NOVA-LUX podnijela je zahtjev za sufinanciranjem inovativnog projekta temeljem Poziva na dostavu projektnih prijedloga „Poboljšanje konkurentnosti i učinkovitosti MSP-a kroz informacijske i komunikacijske tehnologije (IKT) – 2“ (KK.03.2.1.19), koje je raspisalo Ministarstvo gospodarstva i održivog razvoja 2018. godine. Financiranje se vrši putem Europskog fonda za regionalni razvoj. Projekt nam je odobren, te smo ga realizirali tijekom 2020./2021. godine. Zahvaljujemo se na ovoj prilici i podršci svih institucija i pojedinaca koji su nam pomogli oko pripreme i realizacije projekta. S ponosom i zahvalnošću ističemo podatke o projektu:

Naziv projekta: Implementacija inovativnog pristupa dizajnu rasvjete i projektiranju električnih instalacija – integrirano projektiranje

Ime korisnika: NOVA-LUX d.o.o. za projektiranje i nadzor

Kratki opis projekta: Nabava raznih programskih alata za 4D projektiranje u BIM programskim paketima, te za 3D modeliranje i vizualizacije, neminovni je dio procesa prilagođavanja potrebama tržišta. Implementacijom inovativnog pristupa dizajnu rasvjete i projektiranju električnih instalacija planira se ostvariti znatni kvalitativni iskorak u procesu projektiranja unutar tvrtke Nova-lux, počevši od poboljšanja i ubrzanja procesa 3D modeliranja, 4D projektiranja, izradi projektne dokumentacije, do samog procesa prezentiranja projekta pred klijentima i nadzora nad izvođenjem radova. Projektom je sufinancirana i izrada specijaliziranog i inovativnog programa za 3D simulacije rasvjete pod nazivom N-LIGHT, koji je jedinstven na tržištu. Pored svega navedenog, projekt uključuje i nabavu hardverskog rješenja i opreme (računala, opreme za ispis projekata itd.). Realizacija ovog projekta će dovesti do bolje kvalitete poslovanja, unaprijeđenja komparativnih prednosti tvrtke i porasta broja zaposlenih.

Ciljevi i očekivani rezultati projekta: Cilj projekta je poboljšani razvoj i rast tvrtke na domaćim i stranim tržištima, te rast zaposlenosti.

Ukupna vrijednost projekta: 629.118,90 kn

Vrijednost koji sufinancira EU: 408.927,14 kn

Razdoblje provedbe projekta: 15.01.2020.-15.01.2021.

Kontakt osoba za više informacija: Zlatko Galić, email: zlatko.galic@nova-lux.hr

image
https://nova-lux.hr/wp-content/themes/hazel/
https://nova-lux.hr/
#d8d8d8
style1
paged
Loading posts...
/home/novaluxh/public_html/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
yes
yes
off
on
off